Privatlivs- og cookie politik

 

Privatliv og cookie


POLITIK- OG FORRETNINGSBETINGELSER

PERSONDATAPOLITIK
Rønde Idrætscenter indsamler oplysninger om dig som kunde.

Beskyttelse
Personoplysninger afgivet til Rønde Idrætscenter er beskyttet af de til enhver tid gældende love og regler om beskyttelse af personlige data.

Hvad registreres
Følgende oplysninger registreres: Person-/ Firma-/ Institutionsnavn, adresse, kontaktperson, telefonnummer, mailadresse samt data til elektronisk faktura.

Hvorfor registrering
Personoplysninger indsamles med det formål at kunne levere varer samt afsende faktura. Rønde Idrætscenter bruger tillige oplysningerne til, at informerer om kommende tiltag via nyhedsbreve. Nyhedsbreve udsendes kun til de personer, der har tilmeldt sig og godkendt denne ordning.

Hvor længe registreres
Personoplysningerne registreres hos Rønde Idrætscenter og opbevares i minimum fem år (ifølge bogføringsloven), eller så længe det er nødvendig til formålet (varestatistik). Oplysningerne slettes straks ved ønsket herom.

Databehandlere
Rønde Idrætscenters databehandlere foretager behandling af personoplysninger. Der er indgået databehandleraftale med databehandleren. Databehandlere har i henhold til databehandleraftalen tavshedspligt.
Oplysninger afgivet til Rønde Idrætscenter videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Rønde Idrætscenters revisionsfirma har adgang til oplysninger udstedet på fakturaer, oplysningerne bruges alene til udførsel af revision.

Dataansvarlig
Centerchefen for Rønde Idrætscenter har adgang til de oplysninger, der registreres om dig som kunde.

Indsigelse
Som registreret hos Rønde Idrætscenter har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i den forbindelse skal ske til skriftligt til Rønde Idrætscenter.

COOKIE POLITIK:
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som shoppen gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Vores hjemmeside benytter ikke cookies.

Du kan se en PDF udgave her

 

Sidst ændret: 06-06-18.

Nyheder


01-09-2018

Ledig stillinger
Se mere her


21-09-2018

Dagens ret uge 39.

Se den her

Fredags tapas for 2
uge 39.

Se den her


01-09-2018

Retro okt 2018

Se mere her


08-05-2018

Læs Nyhedsbrevt
1 & 2 kvartal 2018.

Her kan du også bekræfte
at du ønsker nyhedsbrevet
på e-mail fremover

Se det her


03-05-2018

Se omtale af badminton
i Rønde (Hold-DM for
U17/19 rækkerne) her

Se evt video her


17-03-2018

Se video og foto fra

Syddjurs Award 2018


Skilte sponsor.


Rønde Idrætscenter | Skrejrupvej 9 B | 8410 Rønde | Tlf.: 86 37 20 77 | mail: info@roendeic.dk / caf@roendeic.dk

Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de + KV| html| css| Login